Un any més, aquest passat divendres, hem pogut celebrar la diada de Sant Jordi a l’Egarenca gràcies als proveïdors de proximitat i enxarxant-nos amb el barri, tal com ens agrada.
En primer lloc, les sòcies hem pogut tenir les roses (de Flors Pons, del Maresme: https://productorscat.cat/botiga/flors-pons/about) a un preu just, tant pel productor com pel consumidor, i sense necessitat de fer cap cua!
Des d’aquí volem transmetre un agraïment tant a les treballadores per l’esforç de tenir-ho tot a punt, com a les persones voluntàries que van ajudar a muntar la presentació dels rams. De fet, si us hi heu fixat, aquest any els rams han sigut més sostenibles que mai: enlloc de paperines de paper s’han utilitzat retalls de sacs de cafè que els han donat un toc ben artístic. D’aquesta manera hem pogut aprofitar el que habitualment és un residu, en col·laboració amb la botiga Cafès Dern de la cantonada.
Enguany hem seguit també la col·laboració amb la llibreria cooperativa Synusia (https://synusia.cc/es), facilitant que les sòcies puguin recollir a l’Egarenca el dia de Sant Jordi les comandes fetes amb anterioritat dels llibres desitjats. Aquesta col·laboració, que hem trobat convenient seguir oferint com un benefici tant pels socis de l’Egarenca com per Synusia, es va iniciar l’any passat com a proposta per poder comprar llibres en el moment de confinament que patíem.