Balanç Social

Introducció

L’informe, l’Economia Social i Solidària(ESS) al Vallès Occidental 2019 elaborat per l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental (ACVOcc) té com a finalitat donar visibilitat als valors que hi ha darrere de les entitats de l’ESS de la comarca seguint la proposta de la guia per mesurar l’economia social i solidària des dels ens locals de la Diputació de Barcelona.

80 entitats del Vallès Occidental van completar el qüestionari, un 15% de les entitats de l’ESS de la comarca. Aquest percentatge significa la representació exhaustiva més àmplia dels sector en un territori determinat.

L’anàlisi dels resultats dóna una idea de quina manera els valors cooperatius “contaminen” les entitats de l’ESS de la comarca. 

Accés a l’informe de l’Economia Social i Solidària (ESS) al Vallès Occidental 2019

Balanç social de l’Egarenca

Una de les entitats que hem completat el qüestionari som L’Egarenca– Associació pel consum responsable i la sostenibilitat de Terrassa i com exercici de transparència i responsabilitat amb les nostres sòcies i entorn us presentem el nostre informe individual que reflecteix els nostres valors.

Aquest informe està dividit en 6 blocs basats en la Carta de Principis de l’ESS seguint una versió abreujada del Balanç Social- Ensenya el Cor de la  XES Catalunya:

  • DADES GENERALS
  • ECONOMIA i POLÍTICA DE LUCRE
  • EQUITAT i DEMOCRÀCIA
  • SOSTENIBILITAT AMBIENTAL
  • COMPROMÍS SOCIAL i COOPERACIÓ
  • QUALITAT DEL TREBALL

L’informe que va ser presentat en la nostra botiga el 15 de novembre de 2019, posa en relleu els nostres valors però també les nostres possibilitats de millora, que esperem en el pròxim informe de l’any 2020 es puguin veure reflectides.

Accés a l’informe de l’Egarenca