Per Sant Jordi, encarrega els teus llibres a synusia.cc i vine a recollir-los a l’ecobotiga a partir del 28 d’abril.

Les llibreries de proximitat i independents com Synusia, a més d’editorials i distribuïdores independents, formen part d’un sector cultural que està travessant una situació molt difícil durant aquesta crisi de la Covid19. El confinament i la impossibilitat d’obrir les botigues es veu agreujat pel fet que el dia de Sant Jordi, una fita cabdal per al sector cultural, no se celebrarà, o almenys no com fins ara.

Des de l’Egarenca, ens volem solidaritzar i donar un cop de mà a la llibreria Synusia, un projecte social i cultural amb el qual col·laborem habitualment, i amb qui compartim bastants socis. Amb Synusia hem vingut duent a terme les sessions de club de lectura ‘He venido a hablar de mi libro’, a més de què compartim espais i experiències comunes con la xarxa del Districte Zero i la XES Terrassa.

Per això, ens sumem a la campanya que des de Synusia han impulsat conjuntament amb altres llibreries cooperatives de Catalunya, per comprar els llibres de Sant Jordi per avançat i rebre’ls a domicili a partir del 27 d’abril.

Per la nostra part, les sòcies de l’Egarenca que comprin llibres a Synusia, els podran recollir a la botiga a partir del 28 d’abril. Durant el procés de compra telemàtica, demaneu recollir el llibre a l’Egarenca.

Si ja heu encarregat llibres amb Synusia, us hi podeu posar en contacte (synusia.info@gmail.com) per sol·licitar que els recollireu a l’Egarenca.

Una altra forma amb què podem donar suport, és fer servir el catàleg de llibreriesobertes.cat per encarregar i comprar llibres. A aquesta iniciativa estan adherides moltes llibreries d’arreu del país, entre d’altres Synusia.

A banda de la compra de llibres, tenim altres opcions per solidaritzar-nos amb la llibreria Synusia. Us animem a que valoreu la millor manera de fer-los costat:

Podeu comprar un val regal, adreceu-vos directament: https://synusia.cc/ca/contact

Podeu fer-vos socis de Synusia: https://synusia.cc/ca/colabora

Podeu regalar una subscripció anual a Synusia: https://synusia.cc/ca/webform/formulari-alta-s-cies